Produktionsproces

– For at opfylde Dr. Shirotas vision er der unikhed i

produktionsprocessen 

Produktionsprocessen er optimeret for at sikre de levende L.casei.Shirota.

Yakult indeholder de “levende” L. casei Shirota bakterier. Det betyder, at det færdige produkt ikke kan blive varmesteriliseret som andet yoghurt. Vores produktionsproces kræver derfor høj hygiejnisk kontrol.

Dr. Shirota havde desuden anbefalet fabrikkerne, at sikre et bestemt antal af bakterier i det endelige produkt. Antallet af bakterier er allerede siden 1950erne blevet optalt på Yalkult fabrikkerne.

Trin 1. Opløs skummetmælk

Skummetmælk bliver opløst med vand og derefter steriliseret.

Rå ingrediensprøver bliver kvalitetstestet før indkøb af et parti. Især kvaliteten af skummetmælk påvirker bakteriernes fermenteringsproces. Vi kontrollerer og udvælger den kvalificerede skummetmælk med omhu.

Trin 2. Tilføj L. casei Shirota og fermenter i en uge

I en 24.000 liter tank bliver Shirota bakterien fermenteret i omkring 1 uge. I løbet af fermenteringen bliver temperaturen kontrolleret (37℃-40℃). Denne tidskrævende proces har været den samme siden begyndelsen – og denne proces gør smagen af Yakult speciel.

Trin 3. Tilføj sirup, smag og vand

Den fermenterede konsistens er blandet med sirup, smag og vand: dette er det endelige produkt – Yakult.

Det er vigtigt for Yakult fabrikken, at der er en specialist til at tælle antallet af bakterier i produktet. Dette gøres for at kontrollere om det endelige produkt indeholder mindst 20 billioner levende L. casei Shirota bakterier pr. flaske.

Trin 4. Opfyldning, indpakning og fragt

I det kontrollerede hygiejniske område bliver Yakult flaskerne fyldt op og forseglet. 

Yakult produkter bliver leveret til 13 lande i Europa fra vores fabrik i Holland.

Dog har vores fabriksarbejdere stadig en vigtig opgave før de tager hjem…

Trin 5. Rensning!

Vi er stolte af vores fabriksarbejdere, da de vægter hygiejnen højt.

Vi kan ikke varmesterilisere, derfor skal alt udstyr renses grundigt hver dag efter produktionen.

Vi udfører maskine-rens ligesom andre fødevareproducenter, men vores fabriksarbejdere vasker udstyret i hånden.

For eksempel vasker vores medarbejdere tankene indefra, for at undgå små ridser, der kan forårsage bakteriel forurening.

Når du bruger vores hjemmeside, vil der blive placeret cookies til analyseformål og cookies som skaber en mere værdifuld oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du klikker på accepter, placeres en anden cookie, der gør det muligt at tilpasse indhold og reklame til dine præferencer på denne og andre hjemmesider.
Accepter Læs en mere detaljeret beskrivelse af, hvilke type cookies vi bruger, og hvordan du tilpasser cookieindstillingerne yderligere i vores cookieerklæring.