Salade de pamplemousse, orange et pistache à l’agave

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Étape 1

Peler les pamplemousses et les oranges à vif et couper les en morceaux dans un plat.

 

Étape 2

Arroser de sirop d’agave et parsemer de pistaches hachées.

Ingrédients:

pour 4 personnes
  • 1 Pamplemousse rose
  • 1 Pamplemousse blanc
  • 2 Grandes oranges
  • 1 c. à soupe de sirop d’agave
  • 50g de pistaches pelées et coupées en morceaux
Når du bruger vores hjemmeside, vil der blive placeret cookies til analyseformål og cookies som skaber en mere værdifuld oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du klikker på accepter, placeres en anden cookie, der gør det muligt at tilpasse indhold og reklame til dine præferencer på denne og andre hjemmesider.
Accepter Læs en mere detaljeret beskrivelse af, hvilke type cookies vi bruger, og hvordan du tilpasser cookieindstillingerne yderligere i vores cookieerklæring.