Yakult Lady

Yakult Lady

Hver dag leverer omkring 80.000 kvinder Yakult-produkter i hele verden.

Vi er stolte af at have et unikt leveringssystem kaldt “Yakult Lady” – hvilket hovedsageligt udføres af husmødre. Hver dag besøger de husstande eller kontorer for at dele produkter ud til kunderne.

I øjeblikket er forbruget af Yakult-produkter pr. dag omkring 40 millioner på verdensplan. Overraskende er over 40% af produkterne distribueret af “Yakult Ladies”.

Vi har desværre ikke et “Yakult Lady” system i Europa, men du vil sikkert se kvinderne i Japan, andre asiatiske lande, Brasilien og Mexico.

"Yakult Lady" systemet startede allerede i 1963.​

I begyndelsen blev Yakult spredt via mund til mund-metoden mellem husmødre. Det blev spredt mellem mødre, der tog sig af deres familier, og derfor blev Yakults gode ry spredt langsomt men gradvist.

Dengang var det ikke normalt at kvinder arbejdede i Japan. Og det var stadig tiltænkt, at kvinderne skulle blive hjemme og tage sig af familien. Under disse forhold var “Yakult Lady” systemet en meget unik og progressiv idé. “Yakult Lady” systemet tilbyder husmødre en mulighed for at arbejde udenfor hjemmet og samtidig tjene lidt penge.

For at hjælpe kvinderne har Yakult etableret børnehaver ved siden af “Yakult Lady” kontorer siden 1970’erne. “Yakult Ladies” kan få passet deres børn relativt billigt, når de arbejder. I øjeblikket ejer Yakult 25 børnehaver i Japan.

Leverer ikke kun produkter...

Yakult Ladies leverer ikke kun produkter, men også social kontakt til forbrugerne – Yakult Ladies har i flere år besøgt ældre mennesker, der bor alene, for at sikre deres velvære og bruge tid på at tale med dem.

Hvert år i marts besøger omkring 3.000 Yakult Ladies omkring 40.000 ældre mennesker. I filmen “Yukie – Yakult Lady” kan man se deres daglige arbejde.

Play Video
  • I september 2019: Filmen vandt to priser ved “the 10th Cannes Corporate and TV Awards 2019”. Filmen har vundet to eftertragtede Silver Dolphin Trophies i kategorierne “Corporate image Films’ og ‘Corporate Video’s”.
  • I juli 2020: Filmen vandt “Brand Film Awards Winners 2020 – Corporate”.
Næringsværdi 100 ml Flaske (65 ml)
Energi (kcal/kJ)
66 kcal / 280 kJ
43 kcal/ 182 kJ
Fedt (g)
0
0
--- heraf mættede fedt (g)
0
0
Kulhydrat (g)
15
10
--- heraf sukkerarter (g)
14
8.8
Protein (g)
1.3
0.8
Salt (g)
0.04
0.03