Kosmetik

Brugen af mikrober indenfor kosmetik

Kosmetik

Brugen af mikrober indenfor kosmetik

Inspireret af flaskeopvaskeres hænder

I 1950’erne blev Yakult solgt i glasflasker, som blev returneret, renset og genbrugt. Der var personale ansat til at vaske flaskerne i hånden. De vaskede flaskerne hver dag, selv i de kolde vinterperioder.

På trods af de hårde arbejdsvilkår, forblev opvaskernes hænder silkebløde og fugtede. 

I 1954 blev det første Yakult-kosmetikprodukt lanceret i Japan, og dermed har Yakult omkring 65 års erfaring med kosmetik.

Aktive ingredienser udviklet fra Yakults mikrobeforskning

S.E. (Shirota Essense)

Den originale fugtgivende ingrediens skabes ved at fermentere mælk med nøje udvalgte stammer af mælkesyrebakterier. Shirota Essence har lignende egenskaber til hudens naturlige fugtgivende evne, så den optages nemt i huden.

* Ekstrakt fra fermenteringen af mælkesyrebakterier og mælk. Ingrediens: Valle (2)

Bifidobacterium-fermenteret sojamælkekstrakt

Sojavæske af høj kvalitet fermenteres med Bifidobakterier for at skabe en fugtgivende ingrediens med ACTIVATED FLAVORLESS. Dette giver en blød og fast hud.

Mælkesyrebakterie-fermenteret aloe-mesofyl-ekstrakt

Aloe-mesofyl, kendt for sin fordelsagtige effekt, er fermenteret med mælkesyrebakterier. Stoffets opbygning efterligner  hudens naturlige fugtende element, så den fordeler sig nemt i huden.

Højmolekylær hyaluronsyre

Den originale hyaluronsyre er en ekstrakt af mælkesyrebakterier, der har en stærk fugtende effekt, som hjælper med at bibeholde hudens fugtighed. Hyaluronsyre blev populær omkring 1985, og på den tid blev stoffet udtrukket fra hanens kam. Yakult udviklede en metode til at isolere stoffet mere effektivt ved at bruge fermentering med bakterier (Streptococcus). 

* I øjeblikket er Yakults kosmetiske produkt kun tilgængeligt i Japan og Kina.

Næringsværdi 100 ml Flaske (65 ml)
Energi (kcal/kJ)
66 kcal / 280 kJ
43 kcal/ 182 kJ
Fedt (g)
0
0
--- heraf mættede fedt (g)
0
0
Kulhydrat (g)
15
10
--- heraf sukkerarter (g)
14
8.8
Protein (g)
1.3
0.8
Salt (g)
0.04
0.03